Home / Privacy Statement

Privacy Statement

Privacy statement

Fifty Wood, located at Tramkade 26, 5211 VB Den Bosch, is responsible for the processing of personal data as shown in this privacy statement.

Contact details:

www.fifty-wood.com Tramkade 26, 5211 VB Den Bosch +31621281363

Laura van der Leeden is the Data Protection Officer of Fifty Wood

She can be reached via laura@fifty-wood.nl

Personal data that we process

Fifty Wood processes your personal data by using our services and / or by providing this information to us. Below is an overview of the personal data we process:

– First and last name

– Address data

– Phone number

– E-mail address

– Other personal data that you actively provide, for example by creating a profile on this website, in correspondence and by telephone

– Information about your activities on our website

– Data about your surfing behavior across various websites (eg because this company is part of an advertising network)

– Bank account number

Fifty Wood does not store your personal data longer than is strictly necessary to achieve the purposes for which your data is collected. We use the legal storage periods.

Special and / or sensitive personal data that we process

Our website and / or service does not intend to collect data about website visitors who are younger than 16 years. Unless they have permission from parents or guardians. However, we can not check if a visitor is older than 16. We encourage parents to be involved in the online activities of their children, in order to prevent data about children being collected without parental consent. If you are convinced that we have collected personal information about a minor without this consent, please contact us via laura@fifty-wood.nl, then we will delete this information.

For what purpose and on what basis we process personal data

Fifty Wood processes your personal data for the following purposes:

– Handling your payment

– Sending our newsletter and / or advertising brochure

– You can call or e-mail if necessary to carry out our services

– Inform you about changes to our services and products

– Give you the opportunity to create an account

– To deliver goods and services to you

– Fifty Wood analyzes your behavior on the website in order to improve the website and to tailor the range of products and services to your preferences.

– Fifty Wood also processes personal data if we are legally obliged to do so, such as information that we need for our tax return.

We process personal data on the basis of a legitimate interest, namely a commercial interest.

Automated decision-making

Fifty Wood makes decisions based on automated processing on matters that can have (significant) consequences for people. These are decisions taken by computer programs or systems, without a person (for example, an employee of Fifty Wood) sitting between them. Fifty Wood uses the following computer programs or systems:

Woocommerce; to accept orders so that they can be received by the customer.

Buckaroo Payment; to process the payment of the order so that the order can be sent.

My Parcel / GLS; shipping company with which the packages can be sent to the customers.

How long we store personal data

Fifty Wood does not store your personal data longer than is strictly necessary to achieve the purposes for which your data is collected. We use the legal storage periods.

Sharing personal data with third parties

Fifty Wood will share your personal data with various third parties if this is necessary for the execution of the agreement and to comply with any legal obligation. With companies that process your data in our assignment, we conclude a processor agreement to ensure the same level of security and confidentiality of your data. Fifty Wood remains responsible for these processing operations. Fifty Wood also provides your personal data to other third parties. We only do this with your express permission.

Buckaroo Payment: Payment Service Provider, they process the payments for which the direct personal data and bank account number are required.

Mailchimp: web program for creating and sending newsletters. For which necessary direct personal information including email address.

Google analytics; is a service from Google to collect statistics from a website and display them in detail. The purpose of this service is to give the administrator of the website a clear picture of visitor flows, traffic sources and pageviews. Where necessary tracking cookies.

Flexwebhosting: website host.

My parcel / GLS: shipping company. For which necessary data to deliver the packages

CFAB, accountancy firm; they process the data for the tax return.

All the aforementioned parties meet the requirements of the AVG / GDPR so that all data that is necessarily passed on to them is also safe.

 Cookies, or similar techniques, that we use

Fifty Wood uses functional, analytical and tracking cookies. A cookie is a small text file that is stored in the browser of your computer, tablet or smartphone when you first visit this website. Fifty Wood uses cookies with a purely technical functionality. These ensure that the website works properly and that, for example, your preferred settings are remembered. These cookies are also used to make the website work well and to optimize it. In addition, we place cookies that keep track of your browsing habits so that we can offer customized content and advertisements. On your first visit to our website we have already informed you about these cookies and we have asked you for permission to place them. You can opt out of cookies by setting your internet browser so that it does not store cookies anymore. In addition, you can also delete all information previously saved via the settings of your browser. For an explanation, see: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Cookies are also placed on this website by third parties. These are for example advertisers and / or social media companies. Below an overview:

  • Cookie: Googly Analytics: Analytical cookie that measures website visits. Retention period: 26 months
  • Cookie: Facebook pixel: cookie to enable retargeting of advertisement on Facebook, Retention period: 90 days

View, modify or delete data

You have the right to view, correct or delete your personal data. You also have the right to withdraw your consent to the data processing or to object to the processing of your personal data by Fifty Wood and you have the right to data portability. This means that you can submit a request to us to send the personal information we hold to you or another organization mentioned by you in a computer file. You can send a request for access, correction, deletion, data transfer of your personal data or request for cancellation of your consent or objection to the processing of your personal data to laura@fifty-wood.nl. To ensure that the request for access has been made by you, we ask you to send a copy of your ID with the request. Make your passport photo, MRZ (machine readable zone, the strip with numbers at the bottom of the passport), passport number and Citizen Service Number (BSN) black in this copy. This is to protect your privacy. We respond as quickly as possible, but within four weeks, at your request. Fifty Wood also wants to point out that you have the opportunity to file a complaint with the national supervisory authority, the Dutch Data Protection Authority. This can be done via the following link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

How we protect personal data

Fifty Wood takes the protection of your data seriously and takes appropriate measures to prevent misuse, loss, unauthorized access, unwanted disclosure and unauthorized modification. As:

– Security software, such as a virus scanner and firewall.

– TLS (formerly SSL) We send your data via a secure internet connection. You can see this at the address bar ‘https’ and the padlock in the address bar.

If you feel that your data is not properly secured or there are indications of abuse, please contact our customer service or via laura@fifty-wood.nl.

Privacy Statement Nederlands

Fifty Wood, gevestigd aan Tramkade 26, 5211 VB Den Bosch, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

www.fifty-wood.com Tramkade 26, 5211 VB Den Bosch +31621281363

Laura van der Leeden is de Functionaris Gegevensbescherming van Fifty Wood

Zij is te bereiken via laura@fifty-wood.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Fifty Wood verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam

– Adresgegevens

– Telefoonnummer

– E-mailadres

– Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

– Gegevens over jouw activiteiten op onze website

– Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)

– Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via laura@fifty-wood.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Fifty Wood verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Het afhandelen van jouw betaling

– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

– Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

– Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

– Om goederen en diensten bij je af te leveren

– Fifty Wood analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

– Fifty Wood verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

 

Wij verwerken persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang.

Geautomatiseerde besluitvorming

Fifty Wood neemt wel op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Fifty Wood) tussen zit. Fifty Wood gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:

Woocommerce; om bestellingen aan te nemen zodat deze door de klant ontvangen kunnen worden.

Buckaroo Payment; om de betaling van de bestelling in behandeling te nemen zodat de bestelling verzonden kan worden.

My Parcel / GLS; verzendbedrijf waarmee de pakketten naar de klanten verzonden kunnen worden.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Fifty Wood bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de wettelijke bewaartermijnen.

Delen van persoonsgegevens met derden

Fifty Wood deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Fifty Wood blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Fifty Wood jouw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke toestemming.

Buckaroo Payment: Payment Service Provider, zij verwerken de betalingen waarvoor nodig de directe persoonsgegevens en bankrekeningnummer.

Mailchimp: webprogramma om nieuwsbrieven mee te maken en verzenden. Waarvoor nodig directe persoonsgegevens waaronder emailadres.

Google analytics; is een dienst van Google om statistieken van een website te verzamelen en gedetailleerd weer te geven. Het doel van deze dienst is om de beheerder van de website een duidelijk beeld te geven van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves. Waarvoor nodig trackingcookies.

Flexwebhosting: website host.

My parcel / GLS: verzendbedrijf. Waarvoor nodig data om de pakketten te bezorgen

CFAB, accountantsbureau; zij verwerken de gegevens voor de belastingaangifte.

Al de voorgenoemde partijen voldoen aan de eisen van de AVG/GDPR zodat alle data die noodzakelijkerwijs aan hen zijn doorgegeven ook veilig zijn.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Fifty Wood gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Fifty Wood gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

 

Cookie: Googly Analytics: Analytische cookie die websitebezoek meet Bewaartermijn: 26 maanden

Cookie: Facebook pixel: cookie om retargeting van advertentie op Facebook mogelijk te maken, Bewaartermijn: 90 dagen

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Fifty Wood en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar laura@fifty-wood.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Fifty Wood wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Fifty Wood neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Zoals:

– Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.

– TLS (voorheen SSL) Wij versturen jouw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje in de adresbalk.

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via laura@fifty-wood.nl.

 

 

Share your new discovery!